Deelname selectie Stedelijk Gymnasium Nijmegen

Het Stedelijk gymnasium groeit! Voor een goed lopende verkeersstroom was het nodig om een splitsing aan te brengen tussen de pauzeruimten voor de onderbouwleerlingen en de bovenbouwleerlingen. De opdracht bestond uit het ontwerpen van een nieuwe aula op de begane grond, een gebouwuitbreiding en het inpassen van een groot aantal lockers. Ons ontwerp laat een verscheidenheid aan zit- en werkplekken voor leerlingen en docenten zien.

i.s.m. Fons Kooymans (interieurarchitect) en Hugo Kooymans (visualisaties)

  • Deelname selectie Stedelijk Gymnasium Nijmegen
  • Deelname selectie Stedelijk Gymnasium Nijmegen
  • Deelname selectie Stedelijk Gymnasium Nijmegen
  • Deelname selectie Stedelijk Gymnasium Nijmegen
  • Deelname selectie Stedelijk Gymnasium Nijmegen
  • Deelname selectie Stedelijk Gymnasium Nijmegen