Publicaties over clipL2R

Artikel in P1 over Focus op school

In dit artikel in P1 een interview met Marijke van de Vorstenbosch over haar nieuwe meubellijn Focus op school. Deze lijn is speciaal ontworpen voor het creëren van rustige werkplekken op school.

Lees hier het artikel (pdf)


Artikel in PI over Montessori College Nijmegen

“In het Montessori College Nijmegen is het goed toeven. Dat heeft alles te maken met het doordachte interieur, ontworpen door clipL2R interieurarchitecten.”

Architectuurmagazine Pi besteedde in haar najaarsnummer van 2014 volop aandacht aan het werk van clipL2R. Niet alleen in tekst maar zeker ook in beeld.

 Lees hier het hele artikel (pdf)


Schooldomein over Montessori College Nijmegen

Het blad Schooldomein schrijft in het januarinummer van 2015 over de nieuwbouw van het Montessori College Nijmegen.

Lees hier het hele artikel (pdf)


Artikel in Schooldomein

Een gesprek over het thema ontmoeten. Met clipL2R, wethouder Martijn Vroom uit Waddinxveen en Ieke Koning van ICSadviseurs.

Lees hier het artikel (pdf)


Jubileumboek Montessori College Nijmegen

mc-jublieumIn 2014 bestond het Montessori College Nijmegen 20 jaar. Ter gelegenheid hiervan werd een jubileumboek gemaakt. In dit boek een interview met Marijke van de Vorstenbosch, interieurarchitect bij clipL2R. Marijke is verantwoordelijk voor het interieur van de nieuwbouw van het Montessori College in Nijmegen.

Bekijk het interview (pdf)


Interview in Reinders inspiratieboek

interview-reijnders-inspiratieboekHoe ziet de allerleukste school er uit? Interieurarchitecten Suzan van der Schenk en Marijke van de Vorstenbosch geven antwoord op die vraag in een interview in Reinders inspiratieboek.

Lees hier het interview (pdf)